L’Escola Música, Natura i Colors neix de la necessitat de crear un projecte acord a la nostra filosofia i visió de la Música i de les Arts.

Fa més de 10 anys que estem establerts en el municipi de Dosrius amb activitats musicals vàries, com tallers de música, combos, cor, classes individuals i grupals. Durant aquest camí hem acomplert projectes varis, esdeveniments, actes i concerts on hem pogut presentar les nostres propostes, com també mostrar el nostre caràcter en vers l’art i la música.

La nostra experiència va més enllà dels anys que portem a Dosrius duent a terme projectes musicals i artístics. Tenim un bagatge en el món de la producció musical i la creació artística. En l’àmbit docent hem treballat a diferents escoles de música, com també hem gestionat projectes educatius amb entitats i associacions veïnals, com en els darrers anys , la coordinació l’Escola de Música Municipal de Dosrius, on els nostres resultats sempre han sigut favorables, tant per l’alumnat, com també per les famílies i l’entorn municipal.

Després de tot aquest camí, ara és el moment de crear un projecte artístic i educatiu on es pugui desenvolupar una proposta diferent de les institucions reglades i poder fer una xarxa educativa i sociocultural que pugui donar també uns resultats satisfactoris, amb una visió creativa, multidisciplinària i amb un munt de possibilitats que ofereix el municipi de Dosrius, treballant d’una manera propera amb les entitats amigues, les famílies i veïns.

Per a nosaltres és vital tenir un contacte amb la Natura, i gràcies a les possibilitats que ofereix el nostre entorn potenciarem algunes activitats a l’aire lliure fent que molts dels nostres actes tinguin un afegit especial i un quelcom màgic.

Ja fa un temps que hem arrelat a Dosrius… Continuarem forjant l’aprenentatge mutu amb infants, joves i adults. Encara ens queda molt de camí per recórrer i estem segurs que estaran plens de Música, Natura i Colors.