La Cançó de Natura & Colors

Fa 10 anys que es va compondre aquesta cançó: ‘Natura & Colors’.
Ha sigut tot un camí intens on hem pogut experimentar amb nens, joves i adults una peça que hem considerat un Himne a la Natura, interpretada al llarg dels anys amb diferents instruments i formes… Després de tot aquest temps, la peça ja és una realitat a càrrec d’un projecte molt especial que s’ha produït arran de la formació ‘Petit Gran Cor de Dosrius’.

Aquesta és la nostra cançó estrella, d’arrancada i guia en un projecte musical, creatiu i artístic que continua modulant i agafant forma… Estigueu atentes als nous reptes, arranquem amb un nou taller d’Escola d’Art i Música, un projecte proper i independent, ple d’il·lusions i que estem segurs que trobarem un nou lloc al municipi. Continuarem treballant pel poble de Dosrius amb Música, Natura & Colors.

Com sempre, que no pari la música!

Disponible a totes les plataformes digitals, Spotify, Amazon, Apple Music, Youtube…

Un comentario en «La Cançó de Natura & Colors»

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *