Jo vaig a la muntanya

Durant els anys, ha sigut un plaer acompanyar a molts infants a través de la música. A alguns, la música els hi arriba per quedar-s’hi, o poder decideixen deixar els estudis musicals en algun moment de la seva vida, el que n’estem segurs és que segueix la complicitat entre els Mestres i Alumnes durant els anys. Moltes estones de joc que ens vinculen d’alguna manera i per sempre.

Ja fa més de 10 anys que estem realitzant classes i tallers de música al municipi, i ara per ara, sorgeixen nous camins i territoris a explorar en el nou projecte engrescador d’escola de Música, propera i familiar, amb nous reptes i espais per musicar i compartir. Seguim, i com sempre: #quenoparilamúsica

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *